Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Гоце од работа

(1) Колега од работа, кој и не мора да се вика Гоце (2) Било кој друг

Кој е на телефон? Гоце! Кој Гоце бе? Гоце од работа!

7

Случајни записи:

Ја ја ебам, она ми го пуши

Леле педер топ

Фиш