Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Слаѓана

(1) Женско име (2) Личност со која имате долг и бесмислен телефонски разговор

Што праииииш бе Слаѓана?

5

Случајни записи:

Да фрлам еден кур

Пазач

Кај што се ебаваат желките