Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Граница

(1) Линија која ги одделува териториите на две држави (2) Не е Воденица

На граница? Не бе у Воденица!!

1

Случајни записи:

Кур да бричиш

Ебале се муката и невољата и родило се патилото

Машала