Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Спин

(1) Израз во кој со јазични манипулации се крие или искривува вистината (2) Англиски израз за обиколка

Годинава како? Малку послабо од минатата. А минатата? За малку.

2

Случајни записи:

Те боли кур у гз

Да ти умре мајка у пичка!

Пaлaфурдијa