Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Чорба

(1) Супа (телешка, пилешка, рибја), се конзумира најчесто насабајле за дотрезнување од минатата вечер (2) Израз за помирување со фактичката состојба (Потекнува од скеч на К-15)

Не најдов превоз за Охрид, ќе мора со автобус да идеме.... - Епа чорба, тоа е.

2

Случајни записи:

Чаљо

Оноди

Шконтар