Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дага

Дериват на „така“ употребуван во пријателски разговори, каде соговорникот очекува потврда, или потврдува.

- Најбоље беше вчера!- Дагааа?!

1

Случајни записи:

Клапчо

Љуткав

Смрдла