Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Банкомат

(1) Место на кое може да се подигнат пари со помош на картица (до 20тиот ден во месецот) (2) Место на кое не може да се подигнат пари со помош на картица (по 20тиот ден во месецот)

Ти ебам банкоматот!!!

10

Случајни записи:

Солзирање

Камен

Куртон