Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Лизинг

(1) Договор во кој корисникот плаќа за користење на извесен имот (2) Не е кредит, ама слично е

На кредит ја зема? - Не бе! На лизинг!

0

Случајни записи:

Фиљантроп

Другар(че)

Гипс